|
| TEKSTOVI PESAMA | |
| | Autor | Poruka |
---|
Viki Admin
Broj poruka : 131 Godina : 35 Location : Vrsac Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: TEKSTOVI PESAMA Uto Nov 13, 2007 5:27 pm | |
| Moj andjeo si ti
Jos uvijek si tu, jos uvijek me pratis kroz snove. Kad krene po zlu tvoja ruka me nazad pozove i znam da nisam sam, osjecam moj andjeo si ti.
Kad potone sve, kad izgubim pravac u noci ti nadjes se tu i ja vidim kroz tvoje oci, i znam da nisam sam, osjecam moj andjeo si ti.
Tamo gdje ljubav stanuje, tamo si ti i tamo je mjesto moje, tamo gdje more ljubi nebo, tamo sam ja, uz mene je mjesto tvoje, dok me bude poljupci tvoji topli, jutarnji, sve dobro je. | |
| | | Viki Admin
| Naslov: Re: TEKSTOVI PESAMA Uto Nov 13, 2007 5:27 pm | |
| Krio sam
Minut jos pa ponoc, mjesec mi je gost ostavljen na milost i na nemilost, uzimam lagano jaknu, kofere, tako je kad zene pamet pomjere.
Tu u dusi bol je zazidan ne mogu bez nje ja, vise niti jedan dan.
A krio sam da sve je moje bila ni ?Volim te? joj nisam rekao, umorili me putevi bez cilja ali samo nju bih cekao.
Minut jos pa ponoc, sjene prate me saplele me jednom i odvele do nje, uzimam lagano jaknu, kofere, uzalud je sve, bez zene voljene.
Tu u dusi bol je zazidan ne mogu bez nje ja,vise niti jedan dan. | |
| | | Viki Admin
| Ako povrijedim te ja
Ako povrijedim te ja, onako grubo iz svog nehaja, da li ces shvatiti sve oprostit? mi sve greske moje.
Ako izgubim te ja, negdje uz put, iz nepaznje i zla, da li ces shvatiti sve oprostit? mi sve greske moje.
Ako povrijedim te ja, ako potonem do dna, dal? ces ruke svoje zamnom sklopiti, ili bacit? slike sve na kojima tebi radujem se.
Ako povrijedim te ja, ako potonem do dna, dal? ces oci svoje samnom sklopiti, ili bacit? slike sve na kojima tebi radujem se. | |
| | | Viki Admin
| Tebi je lako
Moja malena, ja te osjecam, uskoro ces ti otici, to predosjecam.
Tako ti je to, sve se ponavlja, oduvijek je lakse onom koji ostavlja.
Tebi je lako otici, jer sve si odnijela, tebi je lako, nikog dosad nisi voljela. Nijedna suza nije tebe jos zaboljela, tebi je lako, jer ti mene nisi voljela.
Moja jedina, ne zaboravi, jedini si lijek za dusu da je ozdravi.
Zivot stalno nas vodi cudima, ti ces srecu naci, ali s drugim ljudima. | |
| | | Viki Admin
| Naslov: Re: TEKSTOVI PESAMA Uto Nov 13, 2007 5:28 pm | |
| Zbog Tebe
S torbom punom sjecanja, uspona i padova nocas idem od tebe putem gorke nevjere.
A moliti te necu za oprostaj znaj mada bi oprostila i produzila kraj.
I nije mi vazno sto ova noc je preduga jer tebi i meni zora nije ni svanula.
Da su rekli da ovakav je kraj, i da nije to put u raj, ne bi me ljubile usne druge. Stegnucu srce, al? hocu da znas da na dusi nosicu znak, zbog tebe; ljubavi iskrene. | |
| | | Viki Admin
| Za svaki slucaj
Gluvo je doba, lezimo u tami na cijelom svijetu mi kao da smo sami, o meni znas tako malo, cini mi se premalo.
Sitni su sati i prekasno za pricu, i svoje tajne ne odajem na licu, o meni znas tako malo a vec za moje dodire dajes sve.
Za svaki slucaj ti zakljucaj srce svoje pod sjenkama sve izgleda drugacije, i to sto nocas ljubim te igra strasti za nas dvoje ne znaci da volim te. | |
| | | Viki Admin
| Ako se nekad vratis
Ti znas da sam bio spreman, da se borim za nas, al? jos i sada nocu sanjam da me doziva glas.
I ako znam da ne mozes cuti kako govorim u prazno, trpim da ne viknem tvoje ime u noc, ali sada mi nije vazno.
Ja vise nemam razloga zivjeti bez tvoga imena.
Ako se nekad vratis, da suze moje platis, ponesi njezan osmijeh svoj, jer moje rane lijeci samo par tvojih rijeci, i ona iskra oka tvog, sto dao mi je Bog. | |
| | | Viki Admin
| I kad sanjam tebe vidim
Na tople jastuke, nebeske oblake ljubav svoju stavljam pred tebe, da je cuvas.
I Bogu se molim, da vise te ne volim, kad ljepota tvoja drugog daruje, a meni se ruga.
A ja cu se maknuti, od svijeta se sakriti, i grijehe cu svoje cijeli zivot nositi.
Ko ti srce krade, ljubi bijelo lice donosi ti ljubav novu? Ja zbog tebe zivim, toga se ne stidim, i kad sanjam tebe vidim. | |
| | | Viki Admin
| Naslov: Re: TEKSTOVI PESAMA Uto Nov 13, 2007 5:29 pm | |
| Vise te nema
Nisam vidio da gubim te polako i da je kraj, da nam vise ne ide. Ti si dala sve i voljela me jako, a nisam znao ni da te nasmijem.
Ti si prestala da budes moje platno na kome mogu da slikam cijeli svijet. Moje mane si pretvarala u zlato, a lagao sam da mogu bez tebe.
Ti odlazis i nema vise vremena, jer on je tu i daje sve sto nisam ja, kada oprostis sjeti me se ponekad, vise ti nista ne trazim, samo jedno reci mi.
Reci mi dal? bi opet bila ona ista ti, moja i nasmijana, da te vrijeme vrati, i da te opet pogledam onako kako znam, dal? bi pozeljela isto sto i nekada, isto sto i ja,sada kad te vise nema. | |
| | | Viki Admin
| Sad znam
Ja sam prosao sve na putu ljubavi, svaku bitku gubio, sve dok nisi dosla ti.
Mislio sam da je kraj, da ne vrijedi zivjeti ipak nije uzalud, onu pravu cekati.
Sad znam da ti si jedina, ti si me promijenila, srce mi se slomilo, a ti si me ozivjela, vise necu lutati, nemam razloga za to, u tebi sam nasao sve sto sam sanjao.
Ja sam prosao sve, i nisam imao kud, sve staze i sve precice, bezbroj puta kao lud.
Mislio sam da je kraj da vise necu voljeti, ipak nije uzalud onu pravu cekati. | |
| | | Viki Admin
| Ne postoje razlike
Ne postoje razlike, kad srca zele mastati i nekad sasvim isto je i grijesiti i prastati.
Ne postoje razlozi da duse se ne otvore kad rijeci povuku se i tijela nam progovore.
Ne, nemoj me pitati koliko mi je godina, jer ova ljubav je izvan svakog vremena. Ti ljubis se isto k?o ja i to je ta hemija, i nije vazno da l? si mladja ili starija od mene da li si mladja ili starija.
Ne mogu ti obecati koliko cu jos ostati, i da l? ce ovo trajati, il? sjutra mozda nestati.
Jer sve samo trenutak je kad kazaljke se poklope, i usne k?o od secera U poljupcu se istope. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: TEKSTOVI PESAMA | |
| |
| | | | TEKSTOVI PESAMA | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |